DAVORKO VIDOVIĆ: ZAROBLJENA DRŽAVA TREBA ČESTITE I POŠTENE LJUDE

Tekst: Panopticum

Foto: Socijaldemokrati

Predsjednik Socijaldemokrata Davorko Vidović​ izjavio je u utorak, 9. travnja 2024. u Splitu predstavljajući kandidacijsku listu koalicije Savez Naša Hrvatska za 10. izbornu jedinicu, da Hrvatskoj više nego ikada treba odgovornost i ozbiljnost, zbog čega je njihov slogan “Ozbiljno za Hrvatsku”. Građanima je poručio da Socijaldemokrati i partneri imaju program kojim se mogu riješiti stvarni, životni problemi u zemlji koja ima sjajan potencijal u čestitim i poštenim ljudima.

“Imamo neku čudnu koaliciju koju predvode ljudi kao što su Milanović, a iza njega Rojs, tako da ne znamo što je njihova politika. Oni su zarobili državu koju možemo nazvati ‘Ali Baba i 30 smijenjenih ministara’!”, kazao je Vidović.

“U ovoj zemlji pored infantilnih zabava, uvreda, razmjene teških riječi i osobnih diskvalifikacija postoje građani koji imaju ozbiljne probleme, koji moraju smišljati kako liječiti svoje bolesne članove obitelji ili školovati svoju djecu”, dodao je Vidović ustvrdivši pritom kako njihova izborna lista otvara prostor za one koji mogu rješavati takve probleme.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon