DAN OTVORENIH VRATA U SKLONIŠTU ZA NAPUŠTENE ŽIVOTINJE “LUČ ZAGORJA”

Tekst: Skolnište za napuštene životinje Luč Zagorja

Foto: Š. Španiček

U subotu, 25. rujna 2021., u Selnici pored Marije Bistrice u skloništu za napuštene životinje “Luč Zagorja” održava se dan otvorenih vrata u vremenu od 10 do17 sati. U navedenom terminu možete posjetiti sklonište, prošetati psa, poigrati se i zbližiti s njim ili njom, ujedno se upoznati s radom skloništa, donirati sredstva za rad, i naposlijetku udomiti kojeg od napuštenih pasa, ili recimo mačaka. Kroz navedeno vrijeme osoblje skloništa odgovarat će na vaša pitanja vezana uz njegu, medicinski tretman i eventualno udomljavanje napuštenih životinja.

Trend udomljavanja životinja bilježi određeni rast u Hrvatskoj, stoga nam pomognite da pokažemo kako odnos prema napuštenim životinjama ima visoku vrijednost među stanovništvom Zagorja, a žiteljima Zagreba predlažemo da posjet skloništu povežu s još nekim od obližnjih lokaliteta koje u Zgaorju vrijedi posjetiti, ili da jednostavno subotnji objed bude realiziran u jednom od obližnjih restorana. Vremenska je prognoza izvrsna.

Veselimo se vašem dolasku,

Skolnište za napuštene životinje Luč Zagorja

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon