DAN HRVATSKOG TURIZMA U MOSKVI

Tekst: M. Šamanić

Foto: FIJET

Hrvatska Turistička Zajednica (HTZ) danas, 30. siječnja 2020. u Moskvi je organizirala promo-događaj pod nazivom Dan hrvatskog turizma. Cjelodnevnom događanju prisustvuju ministar turizma Gari Cappelli i direktor HTZ-a Kristjan Staničić, a cilj mu je proširenje postojeće suradnje te prezentacija ukupne hrvatske turističke ponude na ruskom tržištu. U poslovnom dijelu programa sudjeluje 35 hrvatskih i preko 100 ruskih poslovnih subjekata iz turističkog sektora, uz brojne predstavnike ruskih medija i visokih uzvanika iz ruskog javnog i političkog života.

Ministar Cappelli se, u pratnji veleposlanika RH u Ruskoj Federaciji Tomislava Cara, državnog tajnika Ministarstva turizma Tončija Glavine i pomoćnice ministra Olivere Šarić, sastao s ruskim kolegama Sergejem Sergejevićem Galkinom, zamjenikom ministra ekonomskog razvoja zaduženim za sektor turizma te Sergejem Čerjominom, ministrom u gradskoj Vladi Moskve i šefom Odjela za vanjsko-ekonomsku djelatnost i međunarodne odnose.

Od hrvatskih sudionika na Danu hrvatskog turizma u Moskvi, uz HTZ, sudjeluju i turističke zajednice grada Zagreba, Crikvenice te Kvarnera, Zagrebačke i Šibensko-kninske županije, ali i tvrtke kao što su Croatia Airlines, Valamar Riviera, Falkensteiner hotels and residences, Katarinaline, Zračna luka Zadar i drugi.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon