DA LI SE ČAČIĆ PREPOZNAO NA KOLAKUŠIĆEVOJ LISTI ZA MARICU?

Tekst: R. F.

Foto: RTL

Nakon što je predsjednički kandidat Mislav Kolakušić u dijelu svog izbornog programa najavio barem tisuću uhićenja ukoliko postane predsjednik Republike Hrvatske, čini se da je paralelno s porastom njegovog rejtinga u javnosti porasla i nervoza u dijelu hrvatskih tranzicijskih velemajstora pretvorbe i osoba sa stupaca crne kronike. Obzirom na neuobičajenu brzinu potezanja verbalnog obarača, izgleda da se na Kolakušićevoj listi za “utrpavanje” u policijsku maricu prepoznao i predsjednik Reformista Radimir Čačić.  Naime, Čačić je u subotu, 30. studenog 2019. iz Varaždina vrlo žurno odgovorio putem medija predsjedničkom kandidatu Mislavu Kolakušiću, koji je izrazio sumnju u broj potpisa koje je ta stranka prikupila za kandidaturu Zorana Milanovića, rekavši da Kolakušiću brojevi nisu jaka strana, a da on iza svojih uvijek stoji.

Prema podacima iz DIP-a Čačić i Narodna stranka – reformisti u ponedjeljak, 25. studenog 2019. su u prostorijama SDP-a u Zagrebu predali više od 7500 potpisa potpore predsjedničkoj kandidaturi Zorana Milanovića.

Da podsjetimo, Mislav Kolakušić je u petak, 29. studenog 2019. prilikom predaje svojih potpisa Državnom izbornom povjerenstvu (DIP) izjavio kako sumnja u broj potpisa koje su Čačićevi Reformisti prikupili za predsjedničkog kandidata Zorana Milanovića.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon