CUC 2016 U ROVINJU

CARNetova korisnička konferencija posvećena Internetu i informacijskim tehnologijama CUC 2016 održati će se od 9. do 11. studenoga 2016. godine u hotelu Lone u Rovinju. Konferenciju organizira Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNet iz Zagreba. Za sudionike je previđen bogat program sastavljen od predavanja, radionica i čak tri okrugla stola. Službeni jezik konferencije je hrvatski, dok su neka predavanja stranih predavača najavljena na engleskom jeziku.

Carnet

Tekst: Panopticum

Foto: www.carnet.hr

 

CARNetova korisnička konferencija posvećena Internetu i informacijskim tehnologijama CUC 2016 održati će se od 9. do 11. studenoga 2016. godine u hotelu Lone u Rovinju. Konferenciju organizira Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNet iz Zagreba.

Za sudionike je previđen bogat program sastavljen od predavanja, radionica i čak tri okrugla stola. Službeni jezik konferencije je hrvatski, dok su neka predavanja stranih predavača najavljena na engleskom jeziku.

CARNetova korisnička konferencija – CUC postala je sastavni dio nacionalnog projekta “e-škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola”, koji sufinancira Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova.

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon