CROATIA BOAT SHOW 2021.

Tekst: R. F.

Foto: CBS

22. izdanje CBS-a, jednog od najznačajnijih proljetnih nautičkih manifestacija na Jadranu održati će se u Splitu od 18. do 22. svibnja 2021. godine. Za razliku od drugih nautičkih sajmova u Hrvatskoj većina plovila na sajmu Croatia Boat Show (CBS) biti će izložena u moru.

Splitski nautički sajam okuplja najznačajnija imena hrvatske i svjetske nautičke elite. Kao i prijašnjih godina, marine i luke nautičkog turizma, brodograditelji, proizvođači brodske opreme, čarter tvrtke, ugostitelji i mnogi drugi predstavnici turističkog i gospodarskog sektora okupit će se na splitskoj rivi kako bi prezentirali svoje proizvode i usluge.

Prema najavama organizatora očekuje se da će 22. Croatia Boat Show ove godine svojom veličinom, sadržajem, poslovnim mogućnostima i brojem posjetitelja, približiti brojci koju je imao u vremenima kada je bio među 10 najvećih sajmova na svijetu.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon