CRO OPEN 2016.

Teniski turnir što ga organizira Sekcija sportskih novinara Hrvatskog novinarskog društva pod nazivom CRO OPEN 2016. održava se od 5. do 10 lipnja 2016. godine u istarskom Novigradu. Teniski turnir se održava pod motom: „Vrhunsko tenisko iskustvo nije presudno, jer smo ipak svi sportski amateri“. Kako navode iz HND-a, ovo je, međutim, prilika da se zadrže sportska druženja koja imaju višegodišnju tradiciju, te da se nastave razvijati dobri odnosi među novinarima iz Hrvatske i inozemstva.

HND CRO OPEN 2016.

Piše: Panopticum

Foto:www.hnd.hr

Teniski turnir što ga organizira Sekcija sportskih novinara Hrvatskog novinarskog društva pod nazivom CRO OPEN 2016. održava se od 5. do 10 lipnja 2016. godine u istarskom Novigradu. Teniski turnir se održava pod motom: „Vrhunsko tenisko iskustvo nije presudno, jer smo ipak svi sportski amateri“.

Kako navode iz HND-a, ovo je, međutim, prilika da se zadrže sportska druženja koja imaju višegodišnju tradiciju, te da se nastave razvijati dobri odnosi među novinarima iz Hrvatske i inozemstva.

Osim toga, iz Sekcije sportskih novinara (skijaša) HND-a podsjećaju kako je ovogodišnji turnir 30. jubilarni, pa će i atmosfera u Novigradu, koji ugošćuje novinare i njihove prijatelje, biti i sportska i slavljenička. Turnir se održava uz sudjelovanje 50-tak natjecatelja.

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon