CRO DEMOSKOP GOTOVO IZJEDNAČIO REJTING JURIČANA I KGK

Tekst: Panoptium

Foto: HRT

Mjesečno istraživanje političkih preferencija Promocije plus CRO Demoskop za veljaču 2020. predstavio je RTL u četvrtak, 6. veljače 2020. Nakon siječnja ove godine SDP je drugi mjesec zaredom zadržao prednost ispred HDZ-a, a prednost je blago povećana. Postotak s rejtingom SDP-a iznosi 28,9 posto, a HDZ je na 26,8 posto. Nezavisna lista Miroslava Škore je treći izbor s 9,4 posto, MOST je na 5,1 posto, lista Mislava Kolakušića ima  2,5 posto, a HSS je na 2,3 posto.

Kada se radi o osobnim rejtinzima političara, na vrhu su i dalje izabrani predsjednik Zoran Milanović i premijer Andrej Plenković. Ono što je posebno zanimljivo u anketi RTL i Promocije plus je rejting predsjednice na odlasku, Kolinde Grabar-Kitarović koja bilježi pad, pa je trenutno tek na 2,6 posto ispitanika dok je rejting zagrebačkog animatora Darija Juričana na zavidnih 1,9 posto.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon