COOL SCHOOL 2019 RADIONICE U CKT

Tekst: CKT /  M. Š.

Foto: CKT

Centar za kulturu Trešnjevka (CKT) tradicionalno će i sljedeće 2019. godine održati Cool school Zima na TrešnjevciOve besplatne radionice za osnovnoškolski uzrast namijenjene su svoj djeci koja nisu u mogućnosti otići van Zagreba za vrijeme školskih praznika. Pripremili su tri radionička modula (likovni, game lab i arhitektonski) čiji zajednički nazivnik je „prostor“.  Uz vrsne voditelje i obilje materijala,  kreativni laboratorij mjesto je učenja, druženja i zabave gdje se kroz timski rad njeguju najrazličitije vještine.

Likovna radionica, vodstvo: Anja Leko, likovna umjetnica

Kreativne igre kroz prostor i u prostoru različitim likovnim sredstvima i tehnikama, pri kojima djeca raznog uzrasta kroz timski rad, druženje i zabavu usvajaju razne vještine i znanja vezana za područje vizualne kulture.

Game lab radionica, vodstvo: Danijel Borna Fiket | Telecentar

Djeca se upoznaju sa programiranjem – Hour of Code (MinecraftStar Wars), izradom scenarija računalne igre, kreiranjem likova i scene, snimanjem zvučnih efekata, kreiranjem digitalni fotografija, vizualnim programiranjem koristeći Scratch, objavljivanjem igara na internetu.

Arhitektonska radionica, vodstvo: studenti krajobrazne arhitekture (pri Agronomskom fakultetu) u mentorstvu arhitektice Anete Mudronja Pletenac

U svrhu arhitektonske radionice djeca imaju izrađene puzzle, memory karte te sudjeluju u igri analize krajobraza apstrakcijom na bijeloj ploči – sve na temu krajobraznih regija Hrvatske. Radionica je jako poučna, zabavna i interesantna.

Cool school Zima na Trešnjevci traje od 7. do 11. 1. 2019., od 10 do 12 sati.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon