CLICK & BOAT STIGAO U HRVATSKU

Internet platforma koja bi korijenito mogla promijeniti način iznajmljivanja brodova i reorganizirati mnoge vlasnika čarter flota u nautičkim marinama od nedavno je u ponudi u Hrvatskoj. Upravo kao što su Booking.com i slične platforme izmijenile način iznajmljivanja apartmana, Click and Boat platforma mogla bi promijeniti način iznajmljivanja plovila. I to ne samo krstaša, luksuznih jahti i brzih glisera, već doslovno svega što plovi, a što njihovim vlasnicima ne treba čitavo vrijeme već stoji negdje na vezu ili na suhom, od gumenjaka i brodica pa sve do skutera i sandolina. Sakarun

Tekst: Panopticum

Foto: www.clickandboat.com

Internet platforma koja bi korijenito mogla promijeniti način iznajmljivanja brodova i reorganizirati mnoge vlasnika čarter flota u nautičkim marinama od nedavno je u ponudi u Hrvatskoj. Upravo kao što su Booking.com i slične platforme izmijenile način iznajmljivanja apartmana, Click and Boat platforma mogla bi promijeniti način iznajmljivanja plovila. I to ne samo krstaša, luksuznih jahti i brzih glisera, već doslovno svega što plovi, a što njihovim vlasnicima ne treba čitavo vrijeme već stoji negdje na vezu ili na suhom, od gumenjaka i brodica pa sve do skutera i sandolina.

Click & Boat je internet platforma stvorena od strane dvojice francuskih poduzetnika koja nudi vlasnicima brodova da zarade na svojim brodovima iznajmljujući ih preko interneta. Ove se godine Click & Boat pokreće u još 4 zemlje osim u Hrvatskoj, i to: Grčkoj, Italiji, Španjolskoj i Turskoj.

Hrvatska je destinacija iz snova sa svojih registriranih 13.793 brodova, 112 luka, 1.777 kilometara obale i 718 otoka i otočića. Brodove u Hrvatskoj ne unajmljuju samo hrvatski nautičari, već i brojni turisti koji su prepoznali ljepotu jadranskog arhipelaga. Click & Boat je odlična prilika za sve lokalne vlasnike brodova da brzo i jednostavno iznajme svoj brod zahvaljujući internetskoj platformi koja je već prepoznata u mnogim zemljama Europe.

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon