ČETVERO HRVATSKIH UČENIKA OTPUTOVALO NA GEOGRAFSKU OLIMPIJADU U INDONEZIJU

Tekst: Z. Č.

Foto: FMF

U subotu, 5. kolovoza 2023. hrvatski tim sastavljen od četvorice učenika u dobi od 16 do 19 godina i dvoje voditelja otputovao je na 19. svjetsku geografsku olimpijadu, koja se održava od 8. do 14. kolovoza 2023. u gradu Bandungu u Indoneziji.
Hrvatsku će na ovogodišnjoj svjetskoj geografskoj olimpijadi predstavljati Luka Protulipac (XV. gimnazija, Zagreb), Gabrijel Kučko (Gimnazija Antuna Gustava Matoša, Zabok), Mario Rubić (III. Gimnazija, Split) i Bernard Trempetić (Prirodoslovna škola Vladimira Preloga, Zagreb). Voditelji su doc. dr. sc. Dubravka Spevec, članica Task Forcea Svjetske geografske olimpijade i asistent Ivan Ivić, mag. edu. geogr., oboje s Geografskog odsjeka PMF-a.
Odlazak učenika na Svjetsku geografsku olimpijadu organiziralo je Hrvatsko geografsko društvo, uz financijsku potporu Ministarstva znanosti i obrazovanja (MZO) Republike Hrvatske.

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon