CAMILLA PARKER BOWLES – PRVO LJUBAVNICA, ONDA SUPRUGA, PA KRALJICA…

Tekst: Panopticum/Esquire/CBC News

Foto: Chris Jackson

Nakon završne ceremonije sahrane kraljice Elizabete II. kraljevska obitelj objavila je u ponedjeljak, 3. listopada 2022. godine novi, službeni portret njihovih Veličanstava – kralja Charlesa III i kraljice Consorta Camille u Buckinghamskoj palači s njihovim kraljevskim visočanstvima princom Williamom i princezom od Wales Kate. Kraljevsku fotografiju potpisuje Chris Jackson.

Podsjetimo, dolaskom na tron, kako britanski tako i svjetski mediji, još intezivnije su počeli pratiti kraljevski par Camilla-Charles, obzirom da je njihova veza od samih početka pikanterijama punila novinske stupce. Naime, sadašnji kralj Charles III. i Camilla Parker Bowles oduvijek su bili “na tapeti” britanskih medija zbog načina na koji su počeli svoju vezu, a to im je osiguralo i mjesto na naslovnicama tabloida. I to posebno na okolnost nakon što se otkrio da je Charles godinama varao princezu Dianu s Camillom te ih je od tada britanska javnost proglasila negativcima. Vrhunac skandala današnjeg kraljevskog para Charlesa III i Camille dogodo se dok su oboje bili u braku s bivšim partnerima a kraljevski skandal kojeg je javnosti otkrio britanski portal Esquire je zbog svoje bizarnosti dobio naziv ‘Tampongate’.

Obzirom na daljnji povijesni tijek događaja, društvene mreže širom svijeta, a posebno u EU, dovele su sadašnju kraljicu Consort Camille ponovo u fokus javnosti a zli jezici njen uspon komentirali su riječima – “prvo ljubavnica, onda supruga, pa kraljica…” Mišljenja smo da bi svaki naš daljnji komentar bio suvišan.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon