BUŠIĆ PRIMILA U NASTUPNI POSJET VELEPOSLANIKA DRŽAVE KUVAJT

Tekst: B. D.

Foto: MVEP

Iako trenutno pod vrlo ozbiljnim optužbama pojedinih hrvatskih medija za terorističku aktivnost u svojoj mladosti kao i da temeljem toga predstavlja sigurnosnu prijetnju Republici Hrvatskoj,  Državna tajnica Bušić primila je 25. travnja 2019. u nastupni posjet veleposlanika Države Kuvajt Nj. E. Rasheda Alhajrija, novoimenovanog veleposlanika Države Kuvajt u Republici Hrvatskoj, sa sjedištem u Pragu.

Tijekom susreta u MVEP-u RH sugovornici su se složili da su odnosi Hrvatske i Kuvajta prijateljski, bez otvorenih pitanja. Obje su države zainteresirane za daljnji razvoj bilateralne suradnje, s naglaskom na područje gospodarstva.

Državna tajnica Bušić naglasila je da je hrvatska strana svoju predanost razvoju bilateralne suradnje s Kuvajtom potvrdila i otvaranjem Veleposlanstva RH u Kuvajtu 2017. godine. U tom je kontekstu izrazila nadu da će u što skorijoj budućnosti doći i do otvaranja rezidentnog kuvajtskog veleposlanstva u Hrvatskoj.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon