BUDUĆNOST TURIZMA U REGIJI ALPE – JADRAN: AUSTRIJSKI HERMAGOR DOMAĆIN MEĐUNARODNOG SIMPOZIJA U PODRUČJU GEOGRAFIJE

Tekst: Panopticum

Foto: Nassfeld.at

Geografski odsjek Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Zagrebu, zatim Hrvatsko geografsko društvo, Austrijsko geografsko društvo, Udruženje za Jugoistočnu Europu, kao i niz međunarodnih asocijacija, uključujući dvije IGU komisije – za turizam i marginalizaciju te globalizaciju, te HAZU-III. razred za prirodne znanosti, organiziraju međunarodni simpozij pod nazivom “Budućnost turizma u regiji Alpe-Jadran“.

Simpozij se organizira povodom 90-godišnjice rođenja i 20-godišnjice smrti profesora Zlatka Pepeonika, člana  i suradnika HAZU. Međunarodni simpozij će se održati u austrijskom Hermagoru nedaleko poznatog ski-resorta Nassfeld od 22. do 24. listopada 2024. godine.

Svi zainteresirani istraživači, akademici i stručnjaci pozvani su da se pridruže ovom simpoziju kako bi zajedno obilježili život i rad prof. dr. sc. Zlatka Pepeonika te promovirali znanstvenu razmjenu i suradnju u području geografije.

Prijave za sudjelovanje otvorene su do zaključno 30. travnja 2024. godine, a nalaze se na internetskoj poveznici: https://www.sogde.org/…/the-future-of-tourism-in-the…/

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon