BOŽINOVIĆ SUSPENDIRAO KRUNEŠA – OSIM KORONE ČISTI I KUKOLJE U VLASTITIM REDOVIMA

Tekst: R. F.

Foto: NL/MUP

Čini se da se ministar policije Davor Božinović osim s virusom korone koji trenutno hara Hrvatskom, uhvatio u koštac i s kukoljem u vlastitim redovima. Naime, nakon skandala u redovima policije u Rijeci, a koji je već bio popraćen putem medija na državnoj razini budući su lokalni mediji odlučili uskratiti javnosti pripadajuće informacije koje im po zakonu o regionalnoj upravi ne bi smjeli prešućivati, ipak je došlo do suspenzije Željka Kruneša, načelnika Sektora kriminalističke policije Policijske uprave primorsko-goranske.

Sada već bivši načelnik Kruneš, suspendiran je zbog ozbiljnih problema sa zakonom, i to iz najmanje dva razloga. Prvi je najava sudskog kaznenog postupka, a drugi zbog postupka umirovljenja kojim je pokušao preduhitriti moguće pravosudne sankcije kako bi ishodio beneficiranu mirovinu na koju ne bi imao pravo u slučaju nečasnog otpusta iz redova policije. Osim toga, izgleda da se riječka policija konačno primila posla pa je osim suspenzije kriminalca sa značkom počela 24 sata čuvati objekt i vršiti nadzor nad žrtvama policijskog nesankcioniranog nasilnika.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon