BOŽIĆNA REPORTAŽA NA ZDF – MOTOCIKLIMA KROZ HRVATSKU

Tekst: Panopticum

Foto: ZDF

Na Njemačkoj televiziji ZDF u udarnom terminu na Božić, 25. prosinca 2019. u 19.15 sati će biti prikazana emisija “Horst Lichter sucht das Glück – mit dem Motorrad durch Kroatien”. Emisija je snimana i u Lunjskom masliniku na otoku Pagu i izvrsna je promidžba za cijelu Hrvatsku, a posebno za Vrtove Lunjskih Maslina jer će je pratiti nekoliko milijuna gledatelja širom EU.

U nastavku donosimo kraći opis tv-priloga ZDF-a: Horst Lichter i poznati njemački glumac Henning Baum dolaze motociklima na otok Pag. Obzirom da Horst ima vikendicu u Jakišnici i već godinama sa suprugom Nadom tamo provodi godišnji odmor, vrlo dobro poznaje otok Pag. Vodi Heninga na svoje omiljeno mjesto na otoku – Lunjske maslinike. Tamo susreću Dražena Domjanića i njegovu kćerku. Dražen je pijanist i voditelj Simfonijskog orkestra Lichtenstein, a njegova kćerka Sara Domjanić uspješna je violinistica koja studira glazbu u Berlinu i umjetnička je direktorica Olive Classic Festivala koji je Dražen Domjanić osnovao 2018. godine.

Više informaricija o spomenutoj tv-emisiji može se pronaći na poveznici: www.zdf.de

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon