BOŽIĆNA ČESTITKA PREDSJEDNIKA VLADE REPUBLIKE HRVATSKE

Tekst: Vlada RH

Foto: www.mirovina.hr

Predsjednik Vlade RH, Andrej Plenković uputio je na Badnjak, u nedjelju, 24. prosinca 2023., božićnu čestitku hrvatskim građanima u domovini i inozemstvu, u koju prenosimo u cijelosti:

”Božić nam donosi nadu, radost i ljubav te nas osnažuje u stvaranju zajedništva i međusobnog razumijevanja.
 
Vođeni načelom kršćanske solidarnosti, posebno pomažemo onima kojima je to najpotrebnije.
 
Uz brojna iskušenja koja smo imali u godini na izmaku, poduzeli smo sve da očuvamo standard naših sugrađana, da sačuvamo društvenu koheziju i spriječimo socijalnu frakturu te da pridonesemo daljnjem gospodarskom rastu i razvoju naše domovine. To ćemo nastaviti činiti, podupirući daljnji rast plaća, mirovina, socijalnih naknada i zaposlenosti u Hrvatskoj.
 
Ostvarenje strateškog cilja o članstvu u europodručju i schengenskom prostoru pozicionira Hrvatsku u samu jezgru Europske unije, ali još važnije, donosi brojne prednosti koje će najviše osjetiti hrvatski građani i naše gospodarstvo.
 
Svjesni da je još puno posla i izazova pred nama, nastavljamo raditi za boljitak i prosperitet naše domovine. Poseban naglasak u svim politikama stavljamo i na demografsku revitalizaciju.
 
Drage sugrađanke i sugrađani, želim vam da provedete božićne blagdane u miru i radosti s obitelji i vašim najbližima i da vam božićna poruka nade donese obilje mira i zdravlja.
 
Uime Vlade i osobno želim vam sretan i blagoslovljen Božić.”

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon