BOJAN DADASOVIĆ PREDSTAVLJA OZBILJNOG KANDIDATA ZA UPRAVLJANJE SISKOM

Tekst: R. F.

Foto: Radio Banovina

Sisačko-moslavačku županiju i grad Sisak osim potresa drmaju i predstojeći lokalni izbori. Naime, osim aferama kompromitiranog lokalnog HDZ-a koji je za kandidatkinju za gradonačelnicu Grada Siska istaknuo Željku Josić kojoj osim matične stranke potporu daju i koalicijski partneri HSLS, zatim HKS, HSP, HSS, HSU, SDA i HNS te pomalo potrošene SDP-ove kandidatkinje i trenutne gradonačlnice Siska Kristina Ikić Baniček, treću i dosta ozbiljnu političku opciju na predstojećim lokalnim izborima predstavljati će Bojan Dadasović kao nezavisni kandidat za gradonačelnika Siska.

Potvrdu da Dadasović kotira kao ozbiljni kandidat za mjesto gradonačelnika Siska našli smo prilikom nedavne posjete Sisku i razgovorima sa stanovnicima glavnog grada županije za vrijeme obilaska stručnog tima geologa na potresom porušenim dijelovima Banovine. Zanimljivost u jednodnevnom boravku s građanima Siska predstavlja i mišljenje mnogobrojnih sudionika i udruga Domovinskog rata koji iskazuju podršku Bojanu Dadasoviću te pritom napominju kako je vrijeme da Sisak dobije svog prvog nezavisnog gradonačelnika.

Bojan Dadasović je diplomirani pravnik a do sada je već obavljao poslove u lokalnoj upravi na mjestu pročelnika Upravnog odjela za opće poslove, društvene djelatnosti i poslove gradskog vijeća grada Gline. Dakle, vrlo dobro poznaje rad sustava i problematiku na lokalnoj razini.

U jednom od svojim posljednjih javnih istupa Dadasović navodi kako građani Siska žele prosperitetan grad bez stranačkih podjela. Obzirom na predstojeću obnovu koja će uslijediti nakon potresa s velikim financijskim ulozima, a koja je pred vratima, čini se da građani Siska žele izborima dobiti osobu čistih ruku kao garanciju za svoju budućnost.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon