BIOGRAD BOAT SHOW 2023.

Tekst: Panopticum

Foto: TZ Biograd n/m

U srijedu, 25. listopada 2023. počinje 25. jubilarni sajam nautike Biograd Boat Show (BBS) u Biogradu na moru koji će oboriti sve dosadašnje rekorde po broju izlagača, plovila i premijera. Organizatori su dodali više od 50 novih plovila u moru i više od 30 na kopnu, čime se ukupan broj povećao na oko 400 plovila veličine do 24 metra. Nautički sajam u Biogradu n/m ostaje otvoren do nedjelje, 29. listopada 2023. godine.

Osim toga, u sjevernoj marini dodana je 5. hala E kao i plutajući izložbeni štandovi na pontonskom mostu koji povezuje marinu Kornati sjever s marinom Kornati zapad. Od svojih skromnih početaka kao proljetnog dana otvorenih vrata, Biograd Boat Show je stekao vjerne sljedbenike i postao vodeći nautički sajam u srednjoj Europi koji služi promociji hrvatskog Jadrana. Naime, poznato je da Hrvatska ima najveću flotu charter jahti na svijetu s više od 4.500 registriranih plovila.

Također, za vrijeme sajma odvija se mnogo popratnih predavanja i seminara s temama iz poslovnog svijeta, obrazovanja, društva, sporta i rekreacije. Više informacija s najnovijim vijestima o nautičkom sajmu Biograd Boat Show 2023. može se dobiti putem službene internetske stranice sajma www.bbs.com.hr.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon