BIOGRAD BOAT SHOW 2019.

Tekst: M. Šamanić

Foto: BBS                                                                  

Najveća izložba plovila na moru središnje i istočne Europe slavi svoju 21. godišnjicu nakon 20 godina kontinuiranog rasta. Nautički sajam BBS se održava u turistčkom mjestu Biograd n/m od 17. do 20. listopada 2019. godine, u impresivnim objektima Ilirije d.d., koja uključuje marinu Kornati, Ilirija hotele, restorane i zabavne sadržaje. Posebna atmosfera i mnoga poslovna i društvena događanja privlače mnogo izlagača i posjetitelja iz susjednih zemalja, što čini ovaj sajam jako zanimljivim za sve zainteresirane za nautiku na Jadranu i predstavlja nautičko poslovno umrežavanje koje povezuje stručnjake iz brodogradnje i nautičkog turizma. Naime, poslovnim posjetiteljima pruža mogućnost da se registriraju u Business to Business imeniku, te da traže i zakazuju sastanke s ostalim sudionicima.
Opsežan kongresni program nudi sudionicima priliku za sudjelovanje na sastancima i prezentacijama tijekom događanja, kao i prostor za sastanke u ostvarivanju zajedničkih interesa. Sudionici sajma također imaju pristup brojnim društvenim događanjima tijekom sva 4 dana održavanja sajma.
Biograd Boat Show nosi status zlatnog člana IFBSO, međunarodne udruge organizatora nautičkih sajmova, usvajajući visoke standarde organizacije koji aktivno sudjeluje u daljnjem razvoju udruge dijeleći svoj jedinstveni poslovni model i inovativna rješenja.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon