BESPLATNE RADIONICE ZA PROGRAME REGIONALNOG RAZVOJA

Tekst: M. Šamanić

Foto: US

U okviru Programske suradnje Udruge za razvoj civilnog društva SMART s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva kroz Program regionalnog razvoja u 2020. godini održati će niz radionica.

Prva, dvodnevna radionica o upravljanju projektnim ciklusom, procjeni potreba u lokalnoj zajednici i pisanju prijedloga projekta za EU fondove održat će se u srijedu i četvrtak, 26. i 27. veljače 2020. u Regionalnoj podružnici Nacionalne zaklade u Rijeci, Ulica žrtava fašizma 2, i to u vremenu od 9 do 16 sati. Prijave za ovu radionicu otvaraju se 10. veljače 2020. u 8 sati putem internetske stranice  https://www.financijskepodrske.hr/home/events, a rok za prijavu je 20. veljače 2020. do 16 sati. Radionicu će voditi Tamara Fabac i Igor Bajok. Broj sudionika na radionicama je ograničen na 15 osoba.

Radionice su namijenjene predstavnicima udruga i drugih potencijalnih prijavitelja sa sjedištem u Primorsko-goranskoj i susjednim županijama za pozive za dodjelu bespovratnih sredstava iz Europskog socijalnog fonda, koje uopće nemaju ili imaju malo iskustva u području koje se obrađuje na radionicama. Teme i datume održavanja radionica donosimo u nastavku teksta.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon