BESPLATNE RADIONICE PROLJETNOG OREZIVANJA RUŽA

Tekst: Panopticum / PMF

Foto: Botanički vrt Zagreb

Stanovnicima hrvatske metropole, a i šire, Botanički vrt koji djeluje u sklopu Biološkog odsjeka PMF-a u Zagrebu, omogućuje tijekom proljeća besplatnu radionicu orezivanja ruža i ukrasnog grmlja. Naime, zaposlenici Botaničkog vrta, vrtlari Hrvoje Kovač i njegov pomoćnik Petar Kreber, koji se u sklopu svog svakodnevnog posla  brinu o drvenastim stanarima zbirki Botaničkog vrta PMF-a, demonstrirat će zainteresiranim posjetiteljima proljetno orezivanje ruža i ukrasnih grmova, te odgovarati na pitanja posjetitelja.
Prijave za radionicu nisu potrebne već se svi zaineresirani posjetitelji Botaničkog vrta umoljavaju da se okupe u središnjem dijelu Vrta uz cvjetni parter kod vitrina s mesožderkama. U slučaju iznimno nepovoljnih vremenskih prilika radionica će se odgoditi,a o novom terminu  će svi zanteresirani biti pravovremeno obaviješteni.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon