BESPLATNE ONLINE RADIONICE O PLAVOJ EKONOMIJI

Tekst: R. F.

Foto: LAGUR

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci organizira besplatne online radionice o Crowdfundingu za poduzetnike, predstavnike javnog sektora, udruge i startupove. Riječ je o online radionicama o popularnom načinu grupnog financiranja. Radionice će se održati na Zoom platformi pod nazivom »Crowdfunding i plava ekonomija – što je grupno financiranje i kako se koristi u BLUE sektoru«, a održat će se u 3 različita termina. Svi zainteresirani se mogu prijaviti samo na jednu radionicu.

Prva radionica će se održati 23. lipnja 2020. od 11. 30 do 13 sati, druga 25. lipnja od 15 do 16. 30 sati te treća 26. lipnja 11. 30 do 13 sati. Broj sudionika je ograničen te se svi zainteresirani mogu prijaviti putem  internetske poveznice. Radionice vodi Anita Pribanić koja je diplomirala na interdisciplinarnom studiju Međunarodne suradnje i ekonomskog razvoja na Sveučilištu u Trstu, a radi kao suradnica na EU projektima u Step Ri na projektima iz područja društvenih i ekonomskih inovacija. Radionice se organiziraju u okviru projekta Capacity Building of BLUE Economy Stakeholders to Effectively use CROWDFUNDING koji financira Europski fond za regionalni razvoj (ERDF).

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon