BESPLATNA OBJAVA ZNASTVENIH RADOVA HRVATSKIH AUTORA

Tekst: M. Š.

Foto: Universty of Cambridge

U okviru pretplate na Cambridge University Press u 2020. godini omogućeno je hrvatskoj akademskoj i znanstvenoj zajednici uključenoj u ovu pretplatu objavljivanje neograničenog broja radova u otvorenom pristupu bez dodatnih troškova objave. Ova mogućnost odnosi se na sve hrvatske znanstvenike, odnosno autore za korespondenciju kojima su matične ustanove uključene u pretplatu na Cambridge University Press – sastavnice hrvatskih javnih sveučilišta, hrvatski klinički bolnički centri, hrvatski javni znanstveni instituti te Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti.

Objava radova moguća je u časopisima u otvorenom pristupu te pretplaćenim hibridnim časopisima koji dopuštaju mogućnost objave članaka i u otvorenom pristupu. Radovi predani od strane autora za korespondenciju ispunjavaju uvjete za objavu u otvorenom pristupu prema ovom sporazumu na dan kad je članak prihvaćen za objavu, od i nakon 01. siječnja 2020. do 31. prosinca 2020. godine.

Popis časopisa u kojima je moguće objaviti rad u otvorenom pristupu

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon