BESPLATNA MEĐUNARODNA LJETNA ŠKOLA KULTURNOG TURIZMA

Tekst: R. F.

Foto: UNIZD

Sveučilište u Zadru poziva sve zainteresirane na besplatnu Međunarodnu ljetnu školu kulturnog turizma a koja će se održavati na zadarskom Sveučilištu od 15. do 20. srpnja 2019. godine. Akademski program ljetne škole obuhvatit će različita predavanja, radionice i rasprave vezane uz temu kulturnog turizma. Osim toga, u okviru ljetne škole bit će organizirano stručno razgledavanje grada Zadra i izlet na otok Pag ili Murter. Radni jezik ljetne škole je engleski a broj mjesta je ograničen.

Za prijavu je potrebno ispuniti obrazac za prijavu najkasnije do 20. lipnja 2019. godine. Ljetna škola predstavlja stimulativan način učenja i stjecanja novih vještina u područjima kao što su upravljanje destinacijom kulturnog turizma, inovativni marketing u turizmu i slično. Svrha joj je razviti znanja i vještine potrebne za unaprjeđenje kulturno-turističke ponude destinacije. Polaznici će imati priliku učiti od eminentnih svjetskih i domaćih stručnjaka iz područja turizma, i to u multikulturnom i multidisciplinarnom okruženju.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon