BERNARDIĆ U PULI DEMASKIRAO REZULTATE PLENKOVIĆEVE VLADE

Tekst: D. S.

Foto: Nova Tv

Predsjednik SDP-a i lider RESTART koalicije Davor Bernardić poručio je u utorak, 2. lipnja 2020. s  konferencije za medije u Puli kako je Hrvatska zadnja u EU-u po iskorištenosti sredstava iz fondova EU-a, dok su pompozne najave predsjednika Vlade kako će Europska unija dodatno pomoći Hrvatskoj s 10 milijardi eura jučer demantirane od njegovog navodnog prijatelja Sebastiana Kurza koji je rekao da Austrija sigurno neće dopustiti takvu pomoć. Plenkovićeva ideja o turističkom koridoru pokazuje loš utjecaj Plenkovića i njegove Vlade u Europskoj uniji, rekao je Bernardić te podsjetio kako je Manfred Weber izjavio da je koridor između Njemačke i Hrvatske u turističkom smislu glupost.

Osvrnuvši se na najnoviju aferu ministra okoliša i energetike, rekao je kako je jasno da je HDZ-ov predizborni program za sljedeće četiri godine korupcija. Bernardić je istaknuo kako je beskompromisna borba protiv korupcije nešto na čemu će SDP inzistirati. Na prozivke premijera Plenkovića Bernardić je odgovorio kako premijer treba prvo počistiti u svojem dvorištu.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon