AUTOSTOPOM PO AUSTRALIJI I JUGOISTOČNOJ AZIJI – PREDAVANJE TOMICE KRISTIĆA U GK SOLIN

Tekst: Š. Š.

Foto: T. K.

Putopisno predavanje Tomice Kristića o svom četverogodišnjem putovanju autostopom po svijetu, bazirano u zemljama Jugoistočne Azije i Australije održat će se u Teatrinu GK Solin u ponedjeljak, 7. studenog 2022. godine s početkom u 19 sati.

Podsjetimo, Tomica Kristić je u Teatrinu prije godinu dana predstavio prvi dio svoje pustolovne trilogije ‘Put u Međuzemlje’. Ove godine stiže na predavanje na kojem će predstaviti  nastavak prve knjige pod nazivom ‘Autostopom po svijetu’ u kojoj opisuje drugi dio svog nesvakidašnjeg putovanja.

Posjetitelji će na Kristićevom predavanju saznati kako je živio u Vijetnamu i radio kao učitelj engleskog jezika zatim kako je motorom proputovao cijeli Vijetnam i živio s monasima u Laosu te posjetio famozni ‘ping-pong show’. Nakon Tajlanda boravio je na Baliju i prisustvovao lokalnoj spiritualnoj ceremoniji te se popeo na tri vulkana u Indoneziji. Živio je u slumu u Manili – u glavnom gradu Filipina a nakon toga je posjetio Istočni Timor gdje je boravio s lokalnim stanovništvom. Nadalje, radio je na farmi borovnica u Australiji te prestopirao cijelu Australiju od zapada do istoka kontinenta. Nakon Australije obišao je planinske masive u Tasmaniji.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon