ASOCIJALNA PLATFORMA MOŽEMO NAKON ZATRPAVANJA ZAGREBA SMEĆEM POČELA VANDALIZIRATI I INVALIDE

Tekst: L. G.

Foto: K. P.

Iako zeleno-crveni platformaši uvjeravaju javnost putem plaćeničkih medija kako građani Zagreba nikada nisu bili ekološki svjesniji, i to posebno od trenutka od kada su oni na vlasti u hrvatskoj metropoli, glavni grad Republike Hrvatske sve više liči na filmske kulise iz akcijsko-avanturističke parodije “Batman”.

Iako pojedini nezavisni mediji izvještavaju već duže vremena kako je grad Zagreb zatrpan svim vrstama smeća, u petak, 19. kolovoza 2022. fotoreporter portala Panopticum se i sam uvjerio na neučinkovitost gradskih komunalnih vlasti u sinhronizaciji radova u glavnom hrvatskom gradu. Naime, u ulici Ljudevita Posavskog 37 ispred Centra za autizam, inače smještenom u užem centru grada, snimljene su fotografije koje pokazuju zatrpana parkirna mjesta namijenjena invalidima te ujedno otkrivaju asocijalno lice novih gradskih vlastodržaca.

Iz svega bi se moglo zaključiti da djelatnici zagrebačkih komunalnih tvrtki očito nemaju voditelja s minimalnim organizacijskim sposobnostima. Zašto je tome tako, moglo bi se provjeriti već na prvim ovojesenskim sjednicama Skupštine grada Zagreba gdje će doći do političkog propitkivanja može li društvo oko “tetejca” i “krivouste” i dalje nesmetano obnašati vlast u Zagrebu ili ćemo u 2023. godinu ući s terminom izvanrednih izbora u glavnom gradu Hrvatske.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon