AIR SERBIA ČEŠĆE LETI ZA HRVATSKE GRADOVE OD CROATIA AIRLINESA

Tekst: R. F.

Foto: Air Serbia

Air Serbia, srpski nacionalni avioprijevoznik, najavila je novi red letenja od Beograda prema hrvatskim gradovima od lipnja 2020. godine prekinut zbog pandenije koronavirusa. Iz priloženog je vidljivo da je tim redom letenja trenutno srpska prijestolnica bolje povezana s hrvatskim gradovima nego Zagreb kao glavni grad Republike Hrvatske.

U novom redu letenja Air Serbie nalazi se linija Beograd-Dubrovnik koja operativno kreće od 26. lipnja 2020. i to tri puta tjedno – ponedjeljkom, srijedom i petkom, zatim Beograd-Split od 28. lipnja tri puta tjedno – srijedom, petkom i nedjeljom. Nadalje, linija Beograd-Pula će krenuti od 10. srpnja  2020. tri puta tjedno i to ponedjeljkom, srijedom i petkom, a linija Beograd-Zadar od 11. srpnja dva puta tjedno – utorkom i subotom.

I linija Beograd-Zagreb kreće od 16. lipnja 2020. Nalet srpske kompanije od navedenog datuma prema Zagrebu će biti četiri do pet puta tjedno kroz lipanj, dok su od srpnja u najavi svakodnevni letovi.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon