AGRAMERI: POSLIJE BJELOLASICE NA RED DOLAZI PRODAJA SLJEMENA

Tekst: Agrameri – NL

Foto: Skijaliste Sljeme

Kada se prikaže medijskom hajkom da Sljeme sa sadržajem nije potrebno ljudima sljedeći potez je prodaja. Prokleto poznati i već viđen scenarij. Zar ne?

Rekreacijsko sportski centar Bjelolasica kao dragulj Gorskog kotara prodan za razliku od hrvatskih poduzeća za kunu, ovaj puta za “euro”. Uništavanjem na hrvatski način nekretnina (požari), skijaških staza, žičare, ratraka, sportskih terena i zemljišta krenulo se u prodaju. Sudski vještak procijenio je cijeli kompleks Bjelolasice na oko 30 milijuna kuna, dok se pod krinkom imovinsko pravnih odnosa i nedostatkom vodovoda nošen nacionalnim nabojem uništenja centra prodano stranim kupcima za oko 4,5 milijuna kuna.

Sljeme, dragulj Zagreba i sa druge strane Zagorja, uništava se na moderniji način. Ne paležom, imovinsko-pravnim lažima, nedostatkom vodovoda već obustavom rada, sterilnošću Grada prema atrakciji zvanoj “Snježna kraljica”, sve umotano u laž klimatskih promjena.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon