AEM OBJAVIO POZIV NAKLADNICIMA ZA EDUKACIJSKIM RADIONICAMA

Tekst: AEM

Foto: HND

Agencija za elektroničke medije (AEM) u Republici Hrvatskoj objavila je poziv na sudjelovanje u edukaciji nakladnika o proizvodnji i objavljivanju audiovizualnih, radijskih programa i sadržaja koji su od javnog interesa.

Edukacija se sastoji od deset jednodnevnih radionica podijeljenih u 5 tematskih cjelina, koje će se u narednih godinu dana pod vodstvom renomiranih stručnjakinja održati u Zagrebu (četiri radionice), Splitu, Rijeci i Osijeku (po dvije radionice).

Radionica traje jedan dan (9 sati) te možete prijaviti najviše dvoje sudionika.

Nakladnicima se preporučuje da na radionicama sudjeluju novinari i urednici, koji će biti uključeni u facilitirani proces te tako steći dodatna znanja na navedenu temu.  Nakladnicima se preporučuje sudjelovanje na radionicama u gradovima koji su najbliže njihovom sjedištu. Prva radionica na temu Razvoja i poticanja medijske pismenosti održat će se 28. rujna 2019. u Zagrebu u hotelu Central.

Troškove noćenja (za one udaljene više od 100 km od mjesta održavanja radionice) i putne troškove (bus, trajekt ili vlak), snose organizatori. Parking, ručak, kave i čajevi su također osigurani od strane organizatora.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon