AEM EDUCIRA MEDIJE NA TEMU VJERODOSTOJNOG PRIKAZIVANJA DOMOVINSKOG RATA

Tekst: M. Š.

Foto: HINA

Agencija za elektroničke medije objavila je poziv nakladnicima elektroničkih medija – portali, TV i radio, u Republici Hrvatskoj na sudjelovanje u drugoj ovogodišnjoj edukaciji nakladnika na temu Povijesno vjerodostojno prikazivanje Domovinskog rata koja će se održati 23. studenog 2019. u Zagrebu u Hotelu Central  te 30. studenog 2019. u Osijeku u Poduzetničkom inkubatoru BIOS. Radionica AEM-a traje jedan dan, a može se prijaviti najviše dvoje sudionika po nakladniku.
Nakladnicima elektroničkih medija se preporučuje da na radionicama sudjeluju novinari i urednici koji će biti uključeni u facilitirani proces te tako steći dodatna znanja na navedenu temu. Također se preporučuje sudjelovanje na radionicama u gradovima koji su najbliže njihovom sjedištu, a sve radionice su besplatne za sudionike.

AEM napominje da sudionicima čija je udaljenost do radionice veća od 50 km te ako se koristi javni prijevoz plaća putne troškove dok noćenje finaciraju u slučaju da su sudionici na radionicama udaljeni više od 100 km.

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon