ACCOR OTVARA PRVI HOTEL MÖVENPICK U HRVATSKOJ

Tekst: A. R.

Foto: K. L.

Grupa Accor nastavlja s proširivanjem svojeg portfelja u Hrvatskoj odnosno u gradu Splitu. Nakon otvaranja prvog hotela MGallery u Splitu, vodeća svjetska grupacija u sektoru hotelijerstva i ugostiteljstva Accor, otvara prvi Mövenpick hotel u Hrvatskoj koji će prve goste dočekati u proljeće 2023. godine.

Novi hotel Mövenpick Split biti će smješten na plaži Žnjan, jednoj od najpoznatijih splitskih lokacija a imat će 156 soba s pogledom na more, dva restorana i spa centar te inovativan radni prostor i objekt za održavanje konferencija. Osim toga, hotel će imati i 110 podzemnih i nadzemnih parkirališnih mjesta uz velik broj postaja za punjenje električnih vozila. Projekt za hotel Mövenpick Split izradio je nagrađivani arhitekt Alan Pleština  u suradnji s Accorovim timom za dizajn i tehničke usluge.

Podsjetimo, Accor je vodeća svjetska ugostiteljska grupacija koja raspolaže s više od 5.100 nekretnina i 10.000 lokacija za hranu i piće u 110 zemalja svijeta dok je tvrtka Mövenpick osnovana 1973. u Švicarskoj te upravlja rastućim portfeljem s više od 90 hotela u 25 zemalja a poznato je diljem svijeta po stvaranju trajnih uspomena jer uobičajene stvari radi na neuobičajen način.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon