PREDSJEDNIK RH POSJETIO GLINU

Tekst: N. J./Panopticum

Foto: Ured predsjednika

Predsjednik Republike Zoran Milanović sudjelovao je u srijedu, 7. srpnja 2021. godine na predstavljanju dokumenta pod nazivom „Dugoročna razvojna vizija Banije“, koje se u organizaciji Ureda predsjednika Republike Hrvatske održalo u Glini. U uvodnom obraćanju predstavnicima regionalne i lokalne samouprave s područja Sisačko-moslavačke županije, predstavnicima gospodarskih subjekata, nevladinih organizacija te predstavnicima visokoškolskih ustanova s područja Županije, predsjednik Milanović pojasnio je kako se radi o dokumentu na kojem se radilo mjesecima. Dokument „Dugoročna razvojna vizija Banije“ izradila je radna skupina sastavljena od članova Ekonomskog savjeta predsjednika Republike Hrvatske i vanjskih stručnjaka s područja ekonomije, sociologije, antropologije i urbanog planiranja.

Nakon sjednice predsjednik Milanović je komentirao javnu raspravu o pravima LGTBQ osoba koju je svojim istupima potaknuo saborski zastupnik Nikola Grmoja, optužbe na svoj račun povodom prosvjeda u Vruji te kako potaknuti ljude na cijepljenje protiv korone.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon