18. OPATIJSKI LFF 2020.

Tekst: M. Š.

Foto: LFF

U Opatiji se od 23. do 28. kolovoza 2020. godine po 18. put po redu održava Liburnia Film Festival (LFF) – festival hrvatskog dokumentarnog filma. LFF se održava u prostorima opatijske Ljetne pozornice i Vile Antonio. U konkurenciji LFF-a su ove godine 22 filma, a među prijavama se nalazi desetak radova s područja PGŽ-e.

LFF je najstariji festival dokumentarnog filma u Hrvatskoj i jedini festival koji prikazuje recentne hrvatske dokumentarce. Organizator festivala je udruga Liburnia Film Festival iz Rijeke, suorganizator je Restart iz Zagreba, dok su partneri riječka udruga Delta i Festival Opatija. Prijatelji festivala su riječka udruga Filmaktiv, Institut dokumentarnog filma (IDF) iz Praga, Balkan Documentary Centar iz Sofije i Balkan Distribution Network. Program LFF-a 2020. može se pregledati na službenim internetskim stranicama festivala: https://www.liburniafilmfestival.com/Raspored-prikazivanja.

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon