OBJAVLJEN PROGRAM SIMPOZIJA ANATOMIJA OTOKA 2019. NA LASTOVU

Tekst: M. Šamanić

Foto: TZ Lastovo

Programski odbor “Anatomija otoka 2019.”, objavio je službeni program s imenima sudionika i temama ovogodišnjeg simpozija u sklopu 8. ANATOMIJE OTOKA pod nazivom  “Otoci u fokusu: Od naracija ranjivosti do naracija osnaženja”, a koji donosimo u prilogu teksta.

Simpozij će se održati od 29. rujna do 1. listopada 2019. godine u Kulturnom centru u mjestu Ubli na otoku Lastovo a organizatori simpozija su Udruga Anatomija otoka – centar za istraživanje i razvoj s otoka Visa, zatim Udruga za promicanje kulture i umjetnosti Dobre Dobričević s otoka Lastova, te Institut za etnologiju i folkloristiku iz Zagreba i Odjel za etnologiju i antropologiju Sveučilišta u Zadru.

Kako neslužbeno saznajemo, Simpozij će uz brojne predavače i njihove goste popratiti i velik broj međunarodnih i domaćih medija na čelu s HRT-om, a predavanje će održati i SDP-ov europarlamentarac Tonino Picula. Dolazak ministra mora, prometa i infrastrukture Olega Butkovića ili nekog drugog predstavnika iz njegovog ministarstva ili Vlade RH, kao nadležnih državnih tijela za problematiku hrvatskih otoka, zasad nije potvrđen.

Program: ANATOMIJA OTOKA LASTOVO 2019 – PROGRAM SIMPOZIJA

 

Ova web-stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se s time možete slagati, ali možete odbiti ako želite. Slažem se Opširnije...

Left Menu Icon